Totális csőd!

2009.05.18. 09:03

 

6--59

Tehát. Tegnap meccseltünk a Jászberénnyel. Olvasható volt már itt egy kitekintő, hogy én mit is várok a meccstől. Ezek fényében értékeltem a meccset s adtam címet ennek a postnak.

 

Utazás: Ennél még talán az is jobb lett volna, hogy ha a hót szar 31es úton megyünk le. A sofőr megtalálta az egyetlen dugót a városban a pesti alsón (mi a szart kerestünk mi ott... ) majd M3 hatvanig és onnan le Berénybe. Az ötven kilométeres útból csináltunk több mint 70et és egy kétórásat! A lényeg, hogy n3ra értünk le... villám öltözés, fél bemelegítés, pályára lépés és berényi TD. Újfent pályára lépés, újfent berényi TD. S ez még egyszer. Az első 3 defense driveunkból póker arccal benyaltunk 3 TD-t. Na ez be is tett. Azt mondtam, hogy nincs még veszve semmi, 3 TD-vel még lehet meccset nyerni, ha többet nem kapunk. Kaptunk... Az idő amúgy remek lett volna, egy balatoni fürcsihez, napozáshoz, here-veréhez. Nem pedig egy futball meccshez. De ez van, gondolom a berényieknek sem légkondis szerkójuk volt, így ez őket is érintette.

 

Az offense nagy körvonalakban azt hozta amit vártam tőlük, azaz a berény jól védekezett. Most meglepően a passzjátékunk ült. Wallacenak voltak szép elkapásai, Davenek meg egy elkapott TD-je. Smitthy futásban most nem villogott. Vadász sem nagyon. Giga ugye import defense lett, Jani sérült, így több futó nem is nagyon volt.

 

Tehát, úgy nézett ki, hogy a végén még a támadóink fogják tartani bennünk a lelket, nem pedig megszokott módon mi. Volt még egy red-zone helyzetünk, ami Tatához hasonlóan itt is kimaradt. Több gól részünkről nem esett, nagyon már a közelében sem voltak, így maradt újfent az egy TD.

 

A védelem közben továbbra is komikumot idézett. A szerelések amiket gyakoroltunk még mindig nem mentek. Az ember úgy futott 3-4 lepattanó vagy rajta lógó emberrel, hogy rossz volt nézni. Az új taktikánk mintha nem is lett volna és mintha nem is erre lett volna kitalálva. A 4 fal mögötti 5 LB nem tudta kivenni a futásokat, noha ez volt a feladat. Mi eleinte nagyon nyaltuk a középső futásokat, nem tudtunk zárni. Noha nekünk is roppant egyszerűen ez volt a feladatunk. Megint beindult a hiszti, a sértődés meg egyebek.

 

Előttem továbbra is egy meccs lebeg. Röhejes módon a legelső, amikor ebből a garnitúrából kevesen voltunk még meg. A kistarcsa elleni. Első meccs, mindenki hót ideges. De a negyedik negyedben, negyvensok – nulla eredménynél is kivédekeztünk két tarcsai támadást. A meccs végén, szintén 30 fokban. Ez hiányzik nekem, hogy fogunkat összeszorítva küzdjük le a végéig a meccset. Valami hibádzik...

 

Összességében a támadók eddig teljesítményéknél többet nyújtottak, de több pont kell, mert egy Tdvel nem fogunk meccset nyerni.

A védelem, meg ahogy a címben is olvasható, totális csőd volt a szememben. Eddigi leggyengébb teljesítményünk. Vert mindent. A Titans 2 ellen ennél több kell. Amúgy is ki vannak ránk hegyezve, első osztályú az O faluk. Ha ezt hozzuk akkor 150 pont felett kapunk.

Erőt kell merítenünk a múltból, a Miskolc elleni derbiből, a tarcsa elleni meccsből. Össze kell állnunk és egymásért kell küzdenünk. Le kell szarni a titanst, le kell szarni a bírókat, le kell szarni a saját támadóinkat. Egymásért összeállni, vált vetve küzdeni, meghalni...

 

A jászberényi srácoktól azt kaptam amit vártam. Sportszerű, remek csapat. Nem volt beszólás, anyázás, stb. Nagyon sportszerűek voltak a srácok. A bíró sporttársak is jól hozták a meccset, a szokásos apróságok voltak mint holding és társai amiket nem mindig fújtak be, de most legalább nem volt szegedi ámokfutás, amikor dilettáns módon hajigálták a zászlókat!

Részemről így értékelem a tegnapot. Természetesen lehet egyet nem érteni.

A végére elfogytunk, sérült volt a fél banda, jobbulást mindenkinek. Pénteken remélem már én is tudok futni, nem csak bicegni.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr351128081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zatschy..!.. 2009.05.18. 20:31:51

Van alsóbb osztály vagy biztos a bennmaradás?:)
Én azért lelkesen szurkolok!!! Megalapítom a skandináv régióban a Grizzlysson fan klubot!!:D

Heja Grizzlies!

donjohnson 2009.05.19. 10:19:00

@Zatschy..!..: Hej! Inkább pattanj be a kocsiba és told haza a szekeret! :) Egy hete nem voltam matt részeg és az érkezésed jó ürügy lenne!! :) A Grizzlysson fan clubbot meg itthon megbeszéljük egy üveg whisky társaságában! :D

saku 2009.05.19. 16:22:21

ez rossz volt olvasni...:( (a tobbit majd kesobb, valamikor, nalam)
süti beállítások módosítása