Way to early cuts Bucs 18'

2018.01.12. 23:06

Újra véget ért egy alapszakasz és a Tampa újfent nem jutott a rájátszásba. A holtszezonban nagy volt a várakozás, nem csak nálam, hanem egész Tampában. A szezon pedig végig baklövések közepette, gyötrelmesen, kínkeservesen telt. Már csak ilyen egy Tampa szurkoló élete...

A legfontosabb: Dirk Koetter maradt a HC

Ezzel a lépéssel abszolút egyetértettem. Már novemberben, amikor kint voltunk a meccsen, ment a Grudent vissza szólam. Ahogy süllyedtünk egyre mélyebbre úgy erősödtek ezek a hangok. Az utolsó forduló előtt végül a Glazer család maradásáról biztosíotta Koettert, a csapat pedig győzött a Saints ellen. A játékosokon végig érződött, hogy küzdenek az utolsó pillanatig, az edzőjükért, magukért.

Szívem szerint én Mike Smith-t kivágnám a DC posztról, mert a védelmünk az utolsó háromban végzett szinte minden fontos statisztikában és ahogy megszokhattuk egy csere irányító is élete meccsét játsza ez ellen a secondary ellen...

Na de nézzük, hogy kiket hajigálnék ki a csapatból. Az 5. legtöbb elkölthető pénzünk van a sapka alatt, 65,3 millió dollár. Ez kiegészítve az alábbi pénzekkel már-már elkölthetetlen mennyiségnek tűnne, de a kanyarban már ott vár Evans és Winston hogy mega szerződést kapjon a csapattól.

Chris Baker DT 4,875 mi $

A lusta dög pufifánk tavaly érkezett Washingtonból, de hatalmas csalódás volt. Edzeni nem szeret, pofázni annál többet, a játéka pedig sok kívánalmat hagyott maga után. Licht munkásságát draft viszonylatban nagyon szeretem, de az FA igazolásai gyakorlatilag csak bust kategóriába sorolhatóak (kivéve Grimes).

Doug Martin RB 6,75 mi $

Az idei Doug experiment sem sült el jól. A kiszámítható futó játékunk sötét foltja volt idén is, pedig a táborba fitten, kipihenten, mentálisan rendben érkezett. 2,9 futott átlaggal és 406 yard teljesítménnyel karrierjének újra a sötét oldalán találta magát. Imádom, remek figura, de immár tényleg tovább kell lépnünk. Peyton Barber vezetésével messze életképesebbnek tűnt a futójátékunk, de leginkább Koetternek kell fejlődnie a futójáték hívásokban és personel menedzselésben. 

Robert Ayers DE 6 mi $ és Will Gholston DE 6,5 mi $

Ayers és Gholston személyében van két DE akik fejenként 6 millió dollárt keresnek és összesen 2 azaz kettő sack-et tettek fel a statisztikai lapokra. Kevés? Kurvára kevés!!

Mind a ketten bajlódtak sérülésekkel is, de egyikük játéka sem volt megfelelő. Gholston igazi run stuffer lenne, de idén még ez se ment neki. Az ő kivágását még el tudom engedni, hogy még egy évig teszteljük, de ehhez Ayers helyett egy minőségi beast upgrade kell! 

Chris Conte FS 2,375 mi $

 A secondary és passz elleni védelem még mindig borzalmas. Elit safety igazolás kell az újoncként bíztató megmozdulásokat produkáló Justin Evans mellé. 

Összegzés:

A fentiekkel összesen további 26,41 millió dollárt tudnánk felszabadítani, így összesen 91,71 millió elkölthető dollár lenne. Halott pénz nélkül.

Szívem szerint én kihajítanám DeSean Jacksont is, a 11 milliós fizetésével, de a 7,5 milliós dead money miatt erre még alszok egyet. :))

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr313570453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sammy.mondja 2018.03.02. 16:27:07

Way too(!) late response: nagyon komoly lóvé ez a 90+ misi!
Szted kiket kellene igazolni ill. Evans mennyit kaphat (de minél előbb, mert ha OBJ előbb kap szerződést, Evansé lesz a drágább)?

donjohnson 2018.03.05. 15:15:31

@sammy.mondja: Nem küldtem át, hogy mi zajlik twitteren, de majd egy mini-posztot szentelek neki. Szóval én örülnék ex-tampai játékosoknak: Bennett (DE), Talib (CB). Aztán minden elit védő jöhet (aka Jacksonville az elmúlt két évben). Mo Wilkerson, Mathieu.
Aztán ha sokat töketlenkedik Licht, vagy ingyen akarja őket akkor lecsúszhatunk róluk mint Quinn-ről is, akit elvitt a 'Phins.
De még az FA piac nyitása előtt lesz "GM játék" is, ahogy tavaly!!

donjohnson 2018.03.05. 15:17:05

ui.: A poszt óta ugye Martin és Baker kuka, szóval epekedve várom, hogy mi lesz Ayers, Conte és netán Gholston sorsa. :)
süti beállítások módosítása