A kezdetek

2008.12.04. 16:48

No kérem tisztelettel. Úgy ildomos, hogy bemutatkozzak, Roland vagyok, 26 éves. Kezdésnek ez még talán sok is! :)

Csapattársaim között Roll vagy Don (Johnson) becenéven futok. A kettő elválik egymástól. Az elsőt egy régi kedves barátom (NoRm) adta. Vele még gimiben röhögtük szét magunkat, ahelyett, hogy a tanárra figyeljünk. A másodikat az edzőnk (a HC) adta... történt egy kellemes, nyári estén. Kellemes meleg volt még, a nap lemenő sugarai romantikus fénybe vonták az újbudai panelek vízköpőktől mentes homlokzatát. A Mérnök utcai pályán a tücskök ciripelése közepette 30-40 maci nyújtott éppen. Négyes sorokban, szépen, rendezetten. Mindenki csöndben végezte a dolgát, míg az említett HC egyszer csak fel nem kiáltott...

-Roll! Végre rájöttem kire is hasonlítasz! Don Johnsonra a Miami Vice-ból. - röhögés, részemről elfojtott szentségelés, hogy már megint engem cseszegetnek :D - azóta ezt hallgatom, megbarátkoztam vele s mit ad Isten, ma még egy blogot is indítottam "művésznevem" alatt. Hiába na...

A jelen, avagy mitől gurult el már megint a gyógyszerem:

Geritől a CSK-tól. Ma éppen házi dogát írok két tárgyból, közben az nfl.hu-n osztottam az észt. Na szóval. A kedves csapattársam átküldte a blogját, hogy kicsit bővebb infóim legyenek arról, amiről tegnap beszélgettünk az edzésen. ( szerdődtetni akarja az Oakland Raiders :D ) Annyira megtetszett a dolog, hogy gondoltam bele fogok. No nem azért, mert olyan marha jó pofa vagyok... :)

A jövő:

Kötve hiszem, hogy ez lesz az "év blogja" verseny győztese, de kicsiny életem apróbb szösszeneteit közre dobom majd. Remélem idő után szépülni is fog (ahogy rájövök, hogy mit miért, hova merre meg ilyenek) no meg az írói véna sem apad el (vagy nem murdelek meg ). Fog ez sok mindenről szólni, sportról, szerelemről, politikáról, suliról meg minden másról.

És akkor a végére egy csatakiáltás:

Goooo Grizzlies!!!

Goooo Defense!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr61804321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saku 2008.12.11. 13:13:45

szoval Gayders? akkor meg is erdemeltetek, hogy kikaptatok hetvegen :D

donjohnson 2008.12.11. 13:52:05

Már viccelni sem lehet... :D
Átírtam, csak a te kedvedért!! :D
süti beállítások módosítása