Boldog Valentin napot!! :)))

2010.02.12. 21:47

 A Puma marketing szekciója egy remek kis videóval szólította meg a futball szurkolókat. A Valentin nap, jellemzően nem a stadionokban tombolós időszak, de mivel most vasárnapra esik, így elkerülhetetlen az "összeférhetetlenség".

A videó két verzióban készült, Angliában a Tottenham, Olaszországban pedig a Lazio szurkolói énekelnek el egy-egy romantikus számot. Természetesen mind a két csapat a Puma szerelésében játszik, ezért is a választás. Hallkan jegyzem meg, hogy itthon, a hazai Puma is forgathatott volna egy videót az újpesti szurkolókkal... :)

 

 

A tottenham szurkolói a Savage Garden - Truly, madly, deeply számát éneklik. Hamisíthatatlan "football factory" feelinben. Persze a végén nem repül be a füstgránát, hogy pofozkodjanak egy jót a Chelsea hool'okkal.

A poén az egészben, hogy a Tottenham 14.-én játszik FA kupa meccset (a chelsea 13.-án). A Lazio pedig szintén 14.-én vasárnap játszik bajnokit (a Roma 13.-án.). A két párhizamba hozott csapat természetesen a dalos pacsirták régi riválisai. 

"It's match day

It's Valentine's Day!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr791753398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kishold 2010.04.20. 15:23:16

Nem semmi a blogod!
Élvezetes és tanulságos! Miért nem veszel részt olyan versenyeken mint a www.blogverseny.info ? Szerintem aratnál!
Melody

donjohnson 2010.04.20. 20:21:25

Köszi, nagyon kedves vagy, de nagyon túlzónak érzem :D Nem olyan jó ez... :) De remélem olvasol azért majd itt még jókat.
süti beállítások módosítása