Na kérem, az előbb kipattintottam egy bilibe lóg a kezem draftot, most jöjjön egy picivel reálisabb verzió. Figyelem! Trade itt se lesz... :)

2015postdraft_social_1000x500_rnd4-kwon.jpg

1/7.: Derwin James S - Florida State

A draft egyik legjobb atlétája és Minkah Fitzpatrick mellett a legjobb safety. Míg Minkah inkább ball-hawk free safety, addig Derwin hard hitter strong aki szétgyilkolja a box-ot. Továbbra is hiányolom Lynch óta a meghatározó safetyt a csapatból, ő az lehetne. Ráadásul csak átköltözik az államon belül. :)

2/6.: Sony Michel RB - Georgia

Őszintén? Szívem szerint itt is rárepülnék Oliverre és párba rakva Derwinnel olyan S - CB duónk lenne amire már lehetne alapozni a pass-heavy NFC Southban. Imádom azokat a barmokat akik 1/7-re is OG-t (Nelson) követelnek, amikor minket évente kétszer helyes a f*sz rossz oldalára Bress, Ryan és Newton. Na de, ez itt már nem álom, szóval jöjjön Michel, aki baromi jó futónk lehet. Nick Chubb mellett felváltva futott Georgiában, így nincs is annyira lehasználva mint sok másik prospect.

4/2.: Alex Cappa OT/OG - Humboldt State

Ismerős a dram draftból? Na itt már negyedik körös és még így is félek, hogy már nem lesz bent.

Sweezy jövője kérdése a sérülése miatt, így Cappa szép steal lehet a 4. körben, aki Marpettel egy elit guard duóvá nőheti ki magát.

"Second coming of Ali Marpet".

5/7.: Kevin Toliver II CB - LSU

5. körben itt már elengedhetetlenül bele kell nyúlni a CB pickbe. A pick pedig nem más mint Toliver az LSU-ról. A szemfüles olvasó láthatja, hogy nagyon el akarok szakadni a 6' alatti corner vonalról. Toliver 6'2 magas így méretben lépést tudna tartani a Julio Jones féle rémálmokkal. Ő nem egy azonnali megoldás lenne, sokat kellene még tanulnia technikát, valamint a karakterében is vannak kérdőjelek. 

6/6.: Tarvarus McFadden CB - FSU

Még egy magas CB, James mellől az FSU-ról. 6'2 magas és 32-es karjai vannak. A test prototípus ami nála is hiányzik az a technikai fejlettség. A sophomore éve nagyon jó volt (8 interception, All-American díj), de tavaly juniorként már nem villant úgy. Kérdés melyik lesz az igazi arca? Press cornerként nagyon jó lehet.

6/28.: Ade Aruna DE - Tulane

Jött JPP és Curry de fiatal DE tehetségekből sosem lehet elég. Itt nem Street jön erősítésnek, hanem Aruna. Nigériában született, tökéletes felépítése van egy 4-3-as endnek. Szépen csillogó gyémánt lehet itt a 6. körben... vagy bust. :)

7/37.: Brett Toth OT - Army

Isten áldja Amerikát v.2.! "A hadseregből draftolni menő, főleg ha Tóth a neve az embernek :D 

Az Army támadó fala valami brutál volt, kellett is, hisz csak futottak. Nem egy plug-n-play játékos, sok mindent kell még tanulnia, de pl. ha a Pats-be kerülne akkor pár év múlva sanszosan már Pro Bowler lenne... :) "

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr6713871412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása