Életem első mock draftja.

Pezsgő durran, lássuk...

Csak a Buccaneers körönkénti draftjait fogom felsorolni, de az első kör megértéséhez listázom az előttünk lévő csapatokat is.

No1. Houston Texans - Jadeveon Clowney DE / South Carolina

Nincs kezdő irányító Houstonban, de Clowney nem ledraftolni vétek. Egy Clowney - J.J.Watt DE duó? Spontán orgazmus a védelmek szerelmeseinek! QB még a második körben is lesz, ha nem is top prospect.

No2. St. Louis Rams (via Washington 2013) - Greg Robinson OT / Auburn

Két lehetőség van, a Rams vagy letradel és bezsebel egy rakás későbbi körös picket (nagy a tolongás az irányítókért) vagy Jake Long szétszakadó szalagjai miatt behúzza Robinsont.

No3. Jacksonville Jaguars - Johnny Manziel QB / Texas A&M

Karesz barátom kedvenc csapatánál az nem kérdés, hogy QB csak az, hogy melyik! Miért Johnny Football? Sokan nem tartják még késznek, de iszonyatos hype veszi körül ami Jacksonvillere irányíthatja a liga és a világ figyelmét. Arról nem beszélve, hogy elvesztették MoJo-t így egy mobilis irányító besegíthet a gyenge futásokba is.

No4. Cleveland Browns - Teddy Bridgewater QB / Louisville

Ez akár egyértelmű is lehetne, emlékezzünk csak a Browns szurkolók QB mezeire áthúzva egy rakás névvel. De nagyon sokan Sammy Watkins WR igazolását várják... gondoljunk csak bele egy Josh Gordon - Watkins WR duóra? Át is adhatnánk a TOP1 WR duó címet. Na de ki dobálja nekik a lasztit? A takarító? Ezért ha van eszük Teddyt igazolják, a WR class bőven van annyira jó, hogy a második körben még tudnak ide igazolni ha akarnak 

A 27. összesített választás is az övék, így ott meg is tehetik... vagy... itt elviszik Watkinst és ott Carrt vagy Bortlest? Valaki adjon egy felest...

No5. Oakland Raiders - Blake Bortles QB / UCF

Mivel a Raiders csapatáról beszélünk így az átgondolt játékos politikáról kár beszélni. Leigazolták Matt Schaubot Texasból és a sajtó mégis azzal van tele, hogy Johnny Footballt draftolják. Ebbe a levesbe beleköpött a Jax de Schaub továbbra sem életbiztosítás akire egy franchise-t lehetne építeni. Bortles lehet a megoldás hosszú távra.

No6. Atlanta Falcons - Jake Matthews OT / Texas A&M

Bajban lesznek a csoportriválisnál, mert nagyon kellene nekik egy elit prospect passz siettető és egy elit fal ember aki megvédi Matt Ryan seggét. Jake Matthews nagy reach lenne, elit LT lehet a srácból, tutti kezdő hellyel ősszel.

No7. Minnesota Vikings (via Tampa Bay Buccaneers) - Derek Carr QB (Fresno State)

 Mi folyik itt kérem? Mivel 3 QB tehetség már elkelt, Lovie Smith pedig minden második nyilatkozatában arról beszél, hogy QB-t draftolunk, így a Vikingsnek lépnie kellett. Egy trade keretein belül beelőzte a Tampát, hogy lecsapjon Carr-ra. 

No8. Tampa Bay Buccaneers (via Minnesota Vikings) - Sammy Watkins WR (Clemson)

Mike Williams ki lett rúgva (trade Buffaloba), így V-Jax mellé kell még egy értelmes elkapó! Ez a class hemzseg a tehetségekben. Watkins a legjobb, azonnali kezdő kaliber. McCown két remek célpont felé dobálhat.

Amit kaptunk a trade miatt: a Vikes no8, no40, no223 draft cetlik.

...

Második kör

no38. Tampa Bay Buccaneers - Jace Amaro TE (Texas Tech)

TE prototípus. 6'5 magas, 265 fontot nyom. De ezek mellett nagyon gyors (4.74 40 yardon), erős és eszméletlenül ruganyos. S ezek mellett remekül futja a routokat és szépen válik el a védőktől és még blokkolni is tud. Azonnali no1 TE a csapatban

no40. Tampa Bay Buccaneers (via Minnesota Vikings) - Xavier Su'A-Filo G / UCLA

OLB vagy Guard? Mivel kezdő guard nincs így a jó lehetőséget ki kell használni! Xaviernek kemény erőnléti edzést kell majd végeznie, de a pass blokkolási képességei és a futáshoz szükséges mozgékonysága megvan. 

...

Harmadik kör

no69. Tampa Bay Buccaneers - Adrian Hubbard OLB / Alabama

Kell még egy pass rusher LB (vagy több) ráadásul Smith defense guru. Hubbard méretei nagyon durvák. 6'6 magas és 257 fontot nyom. Nincs meg az elit sebessége a nyomáshoz, de azt megoldja erőből. Könnyen felveszi a versenyt méretben a hatalmas tight endekkel is. Sokat kell még dolgoznia, fejlődnie. Nincs negyedik körös választási jogunk, ezért kellett ilyen korán behúzni.

...

Ötödik kör

no143. Tampa Bay Buccaneers - Cody Latimer WR / Indiana

A No1 és No2 WR már megvan, de a harmadik hiányzik. Latimer ideális megoldás lehet. Erős, jó méretekkel rendelkezik. Nagyon jól szeparálódik a védőktől,biztos kezei vannak. Ex-kosaras. Sima No3 elkapó jelölt.

...

Hatodik kör

No185. Tampa Bay Buccaneers - Shaquil Barrett OLB / Colorado State

Van mit fejleszteni, lassú első lépés, de keményen játszik, nagyon jól, biztosan szerel. A végsebessége megfelelő. Backupnak és speciális egységbe jó lehet.

...

Hetedik kör

No221. Tampa Bay Buccaneers - Kenny Ladler FS / Vanderbilt

 Free safety akinek jó méretei vannak. Mozgékony és rugalmas. Jól muzsikál a futás ellen, de nem a legjobb szerelő. Az ösztönei nem az igaziak, tanulnia kell az irányítók figyelését, ne fusson lyukra első meglátásra. 

No223. Tampa Bay Buccaneers - Ross Cockrell CB / Duke

Ideális méretű védő. Okos és jó érzékkel vadássza le a labdákat. 6'0 a magassága így magas elkapókkal szemben csak szenved. Az ideális posztja nickel backup lehet és speciális egység tag.

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr795965040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása