Az eredeti szöveg svédül volt. Gondolom sokak számára anyanyelvi szinten olvasható meg ilyenek, ezért is választottam. :D Szal, a lényeg. Egy webes fordító programmal alkottam meg a svéd szöveget. Patrick jót röhögött is. Elmondása szerint nagyjából egy kalap szar volt, a fordítás. A progi szóról szóra fordítva, rakta egymás után a szavakat. Mivel a bejegyzéssel amúgy sem kerültem a nézettségi listák elejére, így íme, jön a magyarszki verzió. (nem az eredeti, mert azt nem tudom hova mentettem :D )

Dec. 23.-án érkezett haza a már említett Zacskó Stockholmból, kedves barátnéjával. Este rögtön csaptunk is a szokásoktól eltérő módon egy welcome partyt. A helyszín természetesen Karesz barátom kellemes, angyalföldi penthouse kecója. Patrick mert jó fej, hozott ajándékot nagyjából mindenkinek (asszem). Én egy karton Dr. Peppert kaptam (most a visszafordítás időpontjában már csak egy palack van :( ). A hangulat természetesen rögtön vadul emelkedni kezdett. (Era asszem kocsival jött). Hárman bepusziltunk másfél úveg (littyós) whiskyt. Nagyon fincsi volt. Ekkor szokás szerint kezdett szakadozni a kép. :) Ez+az kiesett az életemből. Születtek mókás videók, Attila elmesélte születésnapi berúgásom és mutatványom sztoriját vagy 10 percben, dülöngélve (ő rumozott). Erre én persze nem emlékszem, de a videón jól mutatok. :) Többiek leléceltek Jambe bulájkodni kicsit oda mi már nem mentünk, szerető társam szépen hazavitt józanodni.

Jam Pubot amúgy sem szeretem. Nem is a feltétlen stílusom, mindezt még drágán is kellene élveznem... nem köszi! :) Egyszer voltam, akkor asszem még nem is Jam volt a neve. Még szerencse, hogy előre le lett dumálva, hogy oda megyünk és tudtam milyen a zenei felhozatal, így sóskúton, ahol alapoztunk már elvágtam a cérnát, így átvészelhető volt a dolog:))

A karácsony teljes nyugalomban és harmóniában telt. Apuval átfőztük-sütöttük 23-24-et. Kettőnkre annyi kaja lett mint a nyavaja, de a többsége mondjuk el is fogyott. Ofkorz sütöttem méteres tortát is, 25én Eráékhoz is vittem kis kóstolót, meg is lett jegyezve, hogy a lány megfogta az isten lábát... :)

Szóval, a karácsony kóser lett. Kis relax és pihi. 28-án már a Sir Lancelottban jelentük meg 11-en egy könnyed vacsira. A vége az lett, hogy alig bírtam aludni úgy bezabáltam, kézzel persze. A többségnek nem jött be a hely. Ár/érték arányban nekem sem, ha választani kellene akkor a már említett esztergomi csülök csárda is százszor jobb. Tehát, műsor mint olyan nem volt. Bögyös szolgálólányok igen, meg elvileg középkori főzt. Nekem sikerült jót berendelnem, az elfogyott, ezen kívül még romeltakarításra is vállalkoztam azoknál, akiknek nem ízlett a koszt!

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr38843933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása