Bears Hunting

2016.11.13. 18:14

Vasárnap 19.00 Tampa Bay / Florida - Raymond James Stadium

Chicago Bears - Tampa Bay Buccaneers

Előzmények, avagy mi történt múlt héten?

A Chicago bye week-en pihent és készült ezerrel a Tampa elleni mérkőzésre. Eközben a Tampának is kicsivel több ideje volt pihenni a csütörtök esti vereség után. Az első fordulóban megvertük idegenben a Falconst, most ezt visszakaptuk tőlük otthon. A RayJay nem jó ómen a Tampának. A Raiders elleni hosszabbításos meccs után nem volt sok pihenőideje a csapatnak, így a Matt Ryan vezette Atlantai támadógépezet a második félidőben teljesen szétszedte a tampai védelmet. A szünetben még csak 20-14-es hátrányban voltunk és voltak biztató momentumai is a csapatnak. Ryan 344 yardot és négy TD-t termelt. A sérülések tovább nehezítették a helyzetünket, Winston mellett kiszállt a meccsből Evans is, mind a ketten agyrázkódás gyanúval, de hogy ez ne legyen elég az egész szezonra elvesztettük Antone Smith-t és Howard Jones-t is. A futóinkat és az endeket továbbra is kiemelten érint a sérüléshullám. 

A fontos párharcok / meccs nyerő emberek:

Cutler for President?

A tampai védelem 27. helyen áll a passz ellen, 281 yardot engedve meccsenként, a teljes yardokat nézve 398,9 yardon 28. helyen állunk. A pontokban pedig még lejjebb 29. helyen 29-es átlaggal. Nem hiába várják a maciknál a meccset, főleg Jay Cutler, aki elemében volt a nálunk sokkal jobb Vikings védelem ellen is. Alshon Jeffery hasonló kaliber mint nálunk Evans, magas, erős, atletikus, valamint ott van a TE poszton bevethető Zach Miller is. A gyengélkedő védelmünk ellen Cutler erős meccset produkálhat, 300 yard és 3 TD amit várok tőle. Csak reménykedni tudok, hogy a passz siettetésünk ihletett formát mutat, netán Mike Smith hív majd be pár izgalmas blitz package-et ami miatt Cutlernek az életéért kellene futnia.

Zach Miller

A tampai védelemnek sajnos továbbra is nehéz feladat megállítani a tight endeket. Greg Olsen mellett az eheti ellenfél, Zach Miller is kemény dió lesz. Miller 393 yardnál és 3 TD-nél jár, félek hogy ezeken a számokon szépen tud majd javítani ellenünk. A Mike Smith vezette bucs D-nek fel kell kötnie a gatyát, azon belül is a linebacker sornak. Lavonte David aki az eddigi halovány védelmi sémákban is kiemelkedő teljesítményt tudott felmutatni egyenlőre árnyéka önmagának, Kwon Alexander vezérnek lépett elő, de a sor még sok vétett szerelést produkál. 

Evans to the Pro Bowl!

Amennyire nem működött tavaly a Winston - Evans páros, annyira jó közöttük a kémia idén. Sokat dolgoztak érte a nyáron, be is jött. Ehhez persze Evans is nagyban hozzájárul, gondoljunk csak a múlt heti elkapására. Evans eddig 55 elkapásnál jár, 745 yardot termelve és 8 TD-t szerezve. Evans jó úton van a karrier rekordok irányába, ami idén Pro Bowlt érhet a fiatal elkapónknak. 

Doug Martin back on track!

Doug Martin újra edzésbe állt a héten!! A hétre ennél jobb hír nem is nagyon kellett volna. A második héten esett ki egy combfeszítő sérüléssel. A futókat érintő exodus ekkor kezdődött. Charles Simms is kiesett, jött Jacquizz Rodgers, Peyton Barber, Antone Smith. Barber kivételével ők is mind megsérültek, így visszavettük Mike James-t a csapatba, így a legjobbkor jött Martin visszatérése. Martin mellett Clinton McDonald visszatérése is fontos a csapatnak, még ha nem is futó. 

Tipp!

10 pontos Bears győzelem

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr8511957995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása