Back to business!! vol.1

2009.02.05. 10:51

 Mint látható kedves közönségem az idén nagyon de nagyon elmaradtam az ide történő firkálással. Ez ügyben tonna számra kaptam a felháborodott leveleket. Bár Szigetszentmiklóson még nincs netem, a közeljövőben azért várható, hogy bepótolom a lemaradást kielégítve ezzel olvasótáborom vágyait. :)

Azért az elmaradt playoff körökről nem fogok beszámolni, de terveim szerint a Bucs háza táján történtekről lesz egy kis iromány. Noha az ugye már most leszögezhető, hogy nem lesz friss, de sokaknak gondolom így is első kézből lesz.

Aztán rátérek a síbeszámolóra, majd kis értekezés, milyen is a terem edzés minálunk, Grizzli földön. :)

 

Továbbá: Geri bazz! Írjál már valamit, különben arra kell gondoljak, hogy az első edzésen egy benga feka eltörte mindkét kezed! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr63924052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saku 2009.02.05. 13:49:09

SOT! nem csak a kezemet, hanem a labaimat is, ugyhogy azert nem tudok meg labbal festeni sem! :) Egyebkent mar keszuloben az iromany, csak meg nem tettem elerhetove...
süti beállítások módosítása