Pofon

2009.03.23. 17:17

 Yes yes yes! Ladies and gents meccsösszefoglaló következik az első itt a donjohnson.blog.hu "hasábjain". :)

             8            24


 

Ott kezdődött, hogy már délben lekoccoltunk fehérvárra. Én mint szurkoló egy dudát és egy Roma sálat vittem magammal. A duda beszart, a Roma sál helyett meg Újpest sál kellett volna, mert mint utólag kiderült, pár paraszt fradista is tiszteletét tette a sokak kedvencéből a Budapest Eagles csapatából. Persze a helyszínen megint nem vállalták fel magukat, csak később nethuszárként. A csapatukkal nekem alapjáraton nincs bajom, de hogy ezt a paraszt magyar focis mentalitást minek kell behozni ide is... nem értem.

Az apró kitekintő után. A meccs jól kezdődött. Amitől féltem, hogy a D gyenge lesz nem jött össze. A skacok nagyon jól tartották magukat. Baba brilliáns volt a posztomon, már nem is kell felgyógyulnom :D Volt sack, fumble, interception is. De ami fontos, a meccs első pontjait a mi védelmünk hozta össze egy safety formájában. 2-0 ide.  A fehérváriak támadójátéka nem lett volna rossz, de a D nagyon felszívta magát és remekül megfogta az összes próbálkozást.

Az offense terén mentség, hogy itt-ott elég hiányos volt a brigád, így a játék alapvető eleme, a futás nehezen ment. Smithy viszont remekül rohangászott. Nagyon sokat fejlődött a srác, kéne még rá pár kiló izom és a mi kis Vick-ünk lesz, persze kutyák nélkül! :) Tehát, szünetre 8-0-val vonultunk. Nem kellett volna.

A csapat sajnos mintha bent maradt volna az öltözőben (pedig jacuzzi sem volt). Rögtön kaptunk egy TD-t. Majd ezt még kettő követte a második játékrészben. Az extra pontok is ültek, így a már említett 24-8 lett a meccs vége. A fehérváriak 44-es és 48-as játékosa remekül szopatott minket. Nagyon nem ült a futás elleni védelem, ezt csiszolni kell majd. Igaz, a falunk enyhén nem olyan felállásban játszott mint szokott és már Baba sem brillírozott annyira. Van pár hiányposzt, azokra kellenek, hogy rendbe jöjjenek az emberek.

Az offenseről mélyen szántó véleményt nem szeretnék fogalmazni, de a fejlődés nagyon látszik rajtuk. Smithyt meg már említettem.

A végén Márk enyhén kiborult, ami a játékvezetésnek és a sok sérülésnek köszönhetően érthető. (három bíró volt a tarcsa elleni meccsünkön is)

A végén Batta Dani megkérte a barátnőjének a kezét. Szegény köpni nyelni nem tudott amikor köré térdelt 40 felvértezett harcos. De a végén csak elcsattant a csók és az Igen! Ez úton is sok boldogságot nekik!

Tanulság. Talán nem ártott a pofon. Így kettőzött erővel lehet készülni a szeged ellen (szerencsétleneket kegyetlenül elverte az eger, így gondolom bennük is lesz bizonyítási vágy). Én kameráztam, remélem értékelhető lett és a vezetőség meg mi is le tudjuk majd vonni a tapasztalatokat.

A szájtépő széthúzó faszoknak meg csak azt tudom üzenni, hogy majd a pályán szövegeljenek ;) ott dől el minden!

Gooo Grizzlies!!!

Gooo Defense!!! Gooo Line! :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr41020596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saku 2009.03.26. 13:19:59

vatevor! de igazad lesz ezzel a pofon dologgal kapcsolatban, szerintem is. (meg hat, ugye amellett se menjunk el szo nelkul, hogy Te nem voltal a palyan! tehat innentol mar csak erosodunk :) )

megirtam am a postot, es bar egy kicsit osszeszedetlennek erzem, meg kicsit savanyu is, de legalabb az enyem! :)))
süti beállítások módosítása