Rögtön leszögezném, hogy a post focival lesz kapcsolatos. Ergo nem arra kell gondolni, hogy nekem milyen remek hétvégém volt csábos leányzók keblén. :)

Tehát. Még hét közben beszéltük Patrickkal, hogy milyen jó is lenne, ha a dábrácán kikapna és a fradi ikszelne a vidivel. Eme reményünk majdnem teljesült is. Meglepetésre a Loki gólzáporos döntetlent vívott Kaposváron (4-4). Így vesztettek két pontot. Míg a szívből gyűlölt fradi és a majdnem ennyire rühelt vidi a legjobb eredményt hozta, ikszeltek. Ez egyiknek sem jó, a Vidit rögtön beelőzhettük volna, a fradi meg pusztán ne nyerjen... ennyi :D

A hétvége jól folytatódott a Blackburn 2-1es győzelmével a Villa ellen, valamint a vasas meglepi győzelmével az MTK ellen. Egyedül a pápa győzött, de ha mi vertük volna a Paksot akkor így is, úgy is elsőként vártuk volna a hétvégi fagyi elleni derbit. (sok a volna a mondatban...)

Tehát, jött a vasárnap.

A Roma csak ikszelt szicíliában (1-1). Illett volna győzni, de a java még hátra volt. Kellemes vasárnapi ebéd jött a paks - Újpest meccs. A paksi stadion tényleg mókás. Első félidő elején bekezdtünk, aztán magára talált a paks. Tököli meg Lisztes vitték a prímet, volt egy kapufa is. A félidő végén aztán újfent rendbe szedtük magunkat. Simeknek jó elfutásai voltak a szélen, de a beadásait Foxi csak kihagyni tudta... A második félidőben aztán benyaltunk egy röhejes fejest. De mivel az utóbbi időben a csapatra a mazo jelző kezdett dukálni azzal, hogy folyamatosan bekapnak egy gólt és onnan állnak fel, annyira még nem aggódtam. De gyakorlatilag semmit sem tudtunk kezdeni a pakssal, így egy bűn rossz második félidő után vesztesen vonulhattunk le a pályáról... Lőttek az első helynek, na meg a győzelmi hangolásnak a fradi ellen. Nem nagyon láttam túl sok elképzelést a csapatban. A fagyi ellen ennél sokkal több kell.

Az este folytatódott a Bucs laza vereségével a Giants ellen. Otthon. Tiszta röhej, a csapat a 3. negyedben csinálta meg a first downt. Védelem nincs, az LB sort szétbarmolták, a secondary meg alapvető hibákat vét. Az offense élén Leftwich áll. Nekem meg ez mindent elmond. 24-0 a Giantsnek. 0-3as mérleg.

Az este teljessége az U-20as válogatottal zárult. Sima hármast gurított Honduras. Kiborító komolyan, a végét már nem is néztem...

Kalapemelést érdemel, hogy hosszú idő után a tehetséges ifik kijutottak a VB-re. Ráadásul EB bronzéremmel. Nem is róluk akarom rögtön lekapni a vizes lepedőt, sokkal inkább imádott Kistelekinkről és a szövetségről.

Miért kell egy VB előtt pár héttel kapitányt cserélni??

Miért kell Egervárinak az eddig játszott taktika helyett valami újat erőltetni ebben a pár hétben?

Bőven benne lenne a srácokban egy jó szereplés szerintem, ha nem variáltak volna... 

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr211412151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása