Újpest - vidi

2009.11.05. 12:52

 Már megint szóvá lett téve, hogy nem frissül a blog. Aminek roppant egyszerű oka van. Nincs mit írnom. Tampa bye-weeken volt a hétvégén, de amint látható az eddigi meccseket sem kommentáltam itt. Nem akarom feleslegesen idegesíteni magam. :)

Magánéleti fronton most pangás volt. Csabiék kijöttek Halloween sütögetni egy kicsit. Malacsültet csináltam, hozzá forralt bort ittunk. Majd elkezdtük nézni a Fired up c. filmet. De a sok zabától ők bealudtak. Én azért végig néztem mert tele volt jó nővel. :D

Na de, ami most talán megért egy kis postot.

Pénteken kerül megrendezésre az Újpest - Videoton derbi. Ami még nem eldöntött, hogy hol tekintem meg. De az utóbbi évek fradi mentes időszakában a vidit és a lokit jobban megutáltam mint a zöldeket. S ennek még semmi köze sincs ahhoz, hogy ők meg imádják egymást... parasztok vs. főváros.

A hab a tortán számomra a vidi ellen elvesztett "bajnoki döntő" volt a népstadionban. Ahol ott vagánykodtak a tetvek. Még bennem is felment a pumpa. Azóta sem javult a helyzet.

Most ráadásul futball szempontból van némi pikantériája a meccsnek. Hiszen a vidi az első, mi meg a második helyen vagyunk. Kicsit felemás a szezonunk. Hobbink lett, hogy bekapunk egy gólt és akkor onnan állunk fel. De becsúsztak röhejes meccsek is, pápa elleni 0-3, a kaposvári kettes vagy a paksi 1-0. Ergo a kötelező pontokból hullajtunk, de ehhez képest múlt héten idegenben vertük 2-1re a hurkásokat 6 pontos meccsen, itthon győzelmi mámoran úsztunk a fradi szintén 2-1es verése után. Elvertük az MTK-t és ikszeltük győrben.

Ergo a rangadók a győrit leszámítva (első fordulós volt, akkor még nem rangadó címszóval) hozva lettek.

Ezt kell tenni a vidi elleni szintén hatpontos meccsen is. 3 ponttal mennek előttünk, így a győzelemmel felzárkóznánk. 

Az őszi utolsó furdulóban a vasas vendégszeretét fogjuk élvezni. Ők a középmezőnyben tanányzak. Így akár simán ki is kaphatunk az eddigiek alapján, de győzni kellene ott is.

Szép is lenne, ha mi bajnokok lennénk a végén a fagyi meg menne vissza a keleti csoportba!! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr751502246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saku 2009.11.06. 21:32:37

nana! mondtam már a héten: a Fradi sosem kiesőjelölt!!! hol van még a vége! :D

donjohnson 2009.11.07. 11:43:41

Haha!!! :D Dehogynem vagytok azok! Mi jól kikaptunk tegnap :((
süti beállítások módosítása