Első győzelem!!!

2009.11.09. 17:05

 Igen!

Hölgyeim is Uraim, végre megszerezte első szezonbeli győzelmét kedvenc odaát csapatom a Tampa Bay Buccanneers. 

8 hét után 0-7-es mérleggel állt a csapat. Azaz győzelem nélkül. Legutóbb Londonban kaptunk ki a New England Pats gárdájától. Ezt a meccset ugye volt szerencsém drága barátaimmal élőben megtekinteni. Múlt héten bye-weeken volt mind a két csapat, hogy kiheverjék Londont. Így ezen a hétvégén fogadtuk a Green Bay gárdáját.

A Green Bayről annyit érdemes tudni, hogy alapítója volt az NFL-nek. S ez az egyetlen franchise, ami nem költözött más városba és nem váltott nevet az idők során. Valamint, nem egy nagyváros gárdájáról beszélünk (a stadion férőhelye nagyobb mint a város lélekszáma, de mondanom sem kell, hogy nem fél ház előtt játszanak, hanem éveket kell várni egy bérletre, hacsak nem kihalásos alapon megy... )

 

 No kérem. Itt látható az összefoglaló (reményeim szerint HD minőségben (( puff neki, még egy mérföldkő a blog életében)) )

Pár szösszenet:

QB kérdés. A szezont Leftwich-csel kezdtük. Akinek én már a leigazolását hibának tartottam. Pár meccs után repült is a kezdőből és jött Josh Johnson (őt láttuk Londonban is). Tavaly draftoltuk, de tavaly nem játszott. Ergo az első meccsei neki is profiként. Hát ő sem váltotta meg a világot, erre jött most Freeman. Őt idén draftoltuk (ha jövőre is draftolunk egy QB-t lelövöm magam).

De, bár őt is elleneztem egy meccs alapján azt kell mondanom, hogy kellemes csalódás a srác. 

Fontos szempont ehhez. Hogy a védelem ezen a meccsen hozott két TD-t! (Ronde punt block visszahordása és T-Jack INT ret TDje a meccs végén). A 3 INT jó mezőnypozicíót hozott, amiből sikerült TD-t szerezni. Valamint a packs irányítóján is megfelelő volt a nyomás. Rószaszín ködben persze nem élünk hirtelen. Mert voltak benyalt hosszú passzok és futás ellen még fejlődnünk kell.

Összességében én úgy véltem, hogy jövő héten a Dolphins otthonában lehet sanszunk megszerezni az első győzelmet, de már most sikerült. Azért örülnék neki, ha köv héten is győznénk.

Ami viszont borítékolható, hogy jó draft helyünk lesz 2010-ben. Remélem nem QB-ra csesszük el... :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr761513141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saku 2009.11.17. 15:11:38

majdnem megcsiptetek a Majamit is...1 ponton mult, sajna!

viszont tuti lehetsz, hogy nalatok is akkora agyak ulnek, mint nalunk a jo oreg Al Davis, ugyhogy johet a QB (elso korben, mondjuk?) :D
süti beállítások módosítása