Hiányosságok az defense-ben:

Lovie Smith visszahozta azt, amivel Super Bowlt nyertünk. Tampa2 back in Tampa. A visszatérés nem volt teljesen sikeres. Nem olyan kaliberű átállás mint 4-3-ról 3-4-re, de a séma sajátossága miatt kell pár év, mire ez a védelem összeszokik. Eleinte gyenge volt a csapatrész nagyon, de az utolsó 10 meccsből 9 alkalommál már top10 volt. A hiányzó mozaikokkal és további összeszokással ez csak jobb lehet.

Hiányposztok: DE, MLB, OLB, CB, safety, depth depth és depth 

DE:

A tavalyi év nagy igazolása, Michael Johnson nem hozta azt a szintet amit sokan vártak tőle. Már olyan pletykát is olvastam, hogy őt is ki kellene rúgni, megtakarítani vele sok-sok pénzt. Én ebben nem hiszek. Sokan mondják azt, hogy Simeon Rice volt az utolsó jó DE a csapatban. Szerintem Michael Bennett az volt és az előző vezetés nagyon elcseszte, hogy elengedte Seattle-be.

Lehetséges draft igazolás:

Az idei draft elég mély a passzsiettető endekből. Noha az NFL védelmi tendenciája kezd elcsúszni a 3-4-es frontok felé, szerencsére érkezik pár megfelelő 4-3-as felépítésű DE is a ligába. 

Shane Ray, Odighizuwa, Nate Ochard, Mario Edwards Jr., Preston Smith, őket tudnám megemlíteni. Az érdekes csavar, hogy Lovie a magas, nagy teret befogó endeket szereti. A fenti srácok nem pont ezek. Így nem hiszem, hogy a kiemelt körökben választanánk DE posztra valakit. 

DonJohnson igazolása:

Greg Hardy. A Panthers kiváló ámde balhés (finom kifejezés) defensive endje kiváló játékos. Ehhez sok kérdés nem fűzhető. Hardy eltiltásból tér vissza a pályán kívüli botrányai miatt, lejár a szerződése és csoport riválisnál van. Merjünk nagyot álmodni (főleg úgy, hogy sokan Suh-t szeretnék nálunk tudni) és igazoljuk le egy évre, 12 milliót adnék érte. J

D-Line depth:

DonJohnson igazolása:

Kicsit furcsa leírni azt, hogy depth amikor egy potenciális kezdő játékost fogok ide jelölni. Leonard Williams. Nálam Ő az idei draft legjobb játékosa. Aki egy kicsit is ismer, az tudja, hogy védelmi buzi vagyok. Nálam is alapérvényű, hogy a háborút a védelem nyeri meg. Lásd Seattle tavaly. A Tampa2 védelem alapja pedig egy brutális front4. Egy olyan front4 ami egymagában és önmagában képes őrületbe kergetni az ellenfél irányítóját. Leonart Williams párban a klub Sapp utódjával Gerald McCoy-jal. Nos… ez egy brutális interior tandem lenne. A fenti Hardy-Johnson-Smith DE sorral pedig ez már tényleg brutális lenne.

Leonard Williams. Az USC kiváló játékosa az egyetemen és a combine-on is elképesztő munkát végzett. A tehetségét és a kiváló fizikai adottságait senki sem tudja kérdőre vonni. Nálam Ő az 1/1 4 milliós cap hittel.

 

Nálam ez lenne az offseason második olyan húzása (vagy harmadik) amivel fityiszt intenék az elvárásoknak és egy brutális front4 segítségével alaposan megnehezíteném a rivális OC-k életét és nyugodt éjszakáit. :)

Zack Wagenmann (Montana)

A Big Sky conference nem éppen a top főiskolás helyszínek egyike. Zack combine munkáját pont láttam élőben. Nem olyan magas (6'3), nem olyan erős (247 font és 14 ismétlés a fekvenyomó padon) de érdekes project prospect. A hetedik körben potom 452 k dollárért jöhet! :)

LB sor:

Lavonte David egy all-around LB aki tavaly szintén egy kicsit gyengébb szezont futott, sérült is volt. De egy All-Pro játékosról beszélünk, aki kőkemény 1 millió dollárt keres csak. Miközben a liga egyik legjobb, de minimum top5 4-3 LB játékosáról beszélünk. Részemről is elvárás, hogy egy szép szerződést kapjon majd. Mellette Danny Lansanah személyében tavaly találtunk egy csiszolatlan gyémántot, aki Jacquies Smith (510k) mellett a tavalyi év sikersztorijai voltak Tampában.

Mivel az MLB helye kérdéses és depth sincs megfelelő így ide mindenképpen kell valaki(k). 

Lehetséges FA igazolás:

Hogy őszinte legyek nekem semmi bajom Mason Foster játékával, de nem hiszem, hogy maradni fog. A FA piacon van egy tandem akiket "csomagban" el is hoznék a mostani csapatuktól. 

Rolando McClain, Bruce Carter

Több érv szól mellettük. A Dallas cap szűkében van. Rod Marinelli védelméből jönnek aki egyrészt Lovie nagy barátja másrészt sikeresebben is adoptálta a tavaly ilyenkor nagyon is lesajnált Dallasi védelembe a tampa2 sémát. Bátrabban nyúlt hozzá és alakította az emberei tudásához. Nem megrögzött módon próbálta ráhúzni a sémát az arra nem biztos, hogy legjobb emberre. Szóval, McClain és Carter tudja mit kell tenniük, gyorsabban tudnának alkalmazkodni a tampai védelemhez.

DonJohnson igazolása:

McClain és Carter. 

McClain vélhetően egy négy meccses eltiltással vág majd neki a szezonnak. Ez egy kicsit csökkentheti az árát. Még csak 25 de egyszer már abba hagyta a footballt. Két évre 3 milliós szerződéssel kínálnám meg, komoly inszentív tényezőkkel

Carter szintén fiatal, 27 éves. Megfelelően pótolhatja Fostert, ha ezt az FA piacról akarjuk megoldni. A Fosterből hiányolt coverage, azaz passz elleni védekezés nála ösztönösebb, jobb orra van a labdához. 4 éves, 8 milliós szerződést adnék neki.  

A Lansanah/McClain - Carter - David LB trió nálam egy fiatal, ütős csapatnak tűnik.

Depthnek még érkezhet a draftról játékos. Kwon Alexander

Az ötödik körben két választásunk is lehet, az egyikre már hoztam egy WR-t így a másikra érdekes lehet Alexander, 479 527 cap space ellenében.Már ha lecsúszik idáig a Combine-on nyújtott munkája talán túl jó volt ehhez.

CB:

Steven Nelson. Oregon State.

A Tampa2 védelem prototípus cornere. Őt célszerű lenne elhozni a draftról. Ronde Barber utódját a visszavonulása óta keressük. Nelson személyében talán megtalálhatnánk. 

Nelson a negyedik körben 551 ezres cap hit ellenében kerülhetne hozzánk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr607255069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása