Wolverines @ W2

2009.05.03. 10:00

 Tegnap rendezték meg a Rozsnyai úti pályán a Wolves2 - Jászberény meccset. Erre bezzeg már volt egy kb. 50 fős lelátó... :)

Na szóval, ott kezdeném, hogy a lényegről lecsúsztam, mert buktam egy HÉV-et. Így csak a második negyed közepére értem oda. Ekkor 3-0 volt a jászberényiek javára. Kis örömködés, majd becsatlakozás Tibihez és Dantehoz. Ja, a meccsbeugró 1000 Ft volt... Azért látszik, hogy szar Div3, de a wolves az wolves... 

Tehát. A meccs nem volt rossz. Küzdöttek a srácok, de a két védelmet kell kiemelnem. Ebből az következik, hogy sok pont nem született. Jellemzően a futások ültek itt is. Volt pár passz kísérlet, de ezeket nem nagyon sikerült elkapni, vagy onnan tovább haladni. A jászberényi csapat a 4. negyed végén is kőkeményen kivédekezte a FG távolságban lévő csapatot, a kísérlet meg épp hogy elrepült a kapuig, de be már nem ment...

Érdekesség, hogy a W2 defense sok turnovert csinált, de a támadók már nem tudtak élni a lehetősséggel... 

Véletlenül sem gondoltam, hogy 3-0 lesz a vége, de igen, az első negyedben szerzett berényi FG mindent eldöntő volt. A kicker örömködhet, hogy győztes pontokat szerzett. 

Jászberény: Felépítésileg szerintem elég jók a srácok. Csak a védelmükben van vagy öt 190 cm feletti ember, a támadóknál is van még pár. Masszív gyerekeknek tűnnek, a mi kis elkapóink nem tudom, hogy fognak élni mellettük. Számomra érdekesség volt, hogy 4-4ben álltak fel néha (négy D fal ember mögött 4 linebacker figyelt) s egy safety volt, azok is a motionöket követték le. A cornerek egy az egyben levették az elkapókat. A futás ellen az ők sem voltak tutti hatékonyak, szélsőben párszor jól elgangolt a w2 futója, de valaki mindig oda ért, hogy nagy gáz ne legyen. 

Szerintem (de ne legyen igazam) az offense megint szenvedni fog s a meccs újfent rajtunk fog múlni. Így a két hétben még tovább kell csiszolni magunkat. Ha passz ellen megint összekapjuk magunkat akkor marad a futás. Amivel remekül fáradunk, de ha ott is le tudjuk szedni végre 2-3 yardokon az embereket akkor fejlődhetünk és az eredményben is látszódni fog. 

Amúgy szép kis trip lesz berénybe az egyszer szent. Fel kell kötni a kis gatyónkat! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr671099957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása