Ha a zene nem elég!!!

2009.09.24. 09:23

No kérem. A nyár végén beszüntették kedvenc nyári rádiónk pesti sugárzását. Kis hazánk jogi összevisszasága alapján. Az NHH kicsit túlbuzgó módon (vajon miért...) rögtön le is kapcsolta a sugárzást. Most a bíróság kimondta a Rise igazát (gondolom azért lesz még pár kör) így most a Pont lett kalózadó. Az NHH-t én azért úgy beperelném mint a huzat, mert jogerős bírói nyilatkozat hiányában kapcsolta le az adót. A hónapos kiesés súlyos milliós veszteséggel járhat hírdetési és presztízs szempontok alapján. Simán ráverném az NHH-ra.

Majd maga a cikk:

Augusztus végén a Nemzeti Hírközlési hatóság rendőri segítséggel szüntette meg a Rise FM szerintük jogtalan adását. Most fordult a kocka.

A Fővárosi Bíróság szeptember 4-én hozott döntésével a RiseFM rádiónak adott igazat a Pont FM-mel szemben. A döntés következtében a 88.1-es frekvencián ismét a Citadelláról lehet sugározni, így azon újra a RiseFM szólhat. Ebben az esetben a jelenleg sugárzó Pont FM minősül kalózadónak - tájékoztatott a RiseFM.

A Fővárosi Bíróság döntése alapján a Nemzeti Hírközlési Hatóság képviseletében eljáró Dr. Rozgonyi Krisztina alelnök visszaállította a jogszerű állapotot. Az ezidáig meghozott rendelkezések megsemmisülésével pedig automatikusan érvényessé vált a korábbi rádió engedély, amelyen ismét a RiseFM sugározhat.

Jelen pillanatban a Pont FM még jogtalanul sugároz Száva utcai telephelyéről, az adóberendezés lepecsételése és a kalózadás megszüntetése a hírközlési hatóság feladata - írják a közleményben.

Forrás: Népszabadság Online

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr401403519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vörös Szakál 2009.09.29. 19:32:06

A hír elején megörültem, hogy végre kikapcsolták, de sajnálatomra a cikket végig olvasva elszomorodtam:(. Nem ér így félrevezetni az embert.:)
süti beállítások módosítása