Vége!

2010.01.04. 11:57

 Véget is ért az év s ezzel az első januári hétvégén az NFL alapszakasza is. Írkáltam itt kicsit pár cikkben arról, hogy ki is húzhat majd elsőnek a drafton. Íme a végeredmény:

1.) St. Louis Rams, végeredmény: 1-15

Ezt sikerült megtippelnem (pezsgő durran... :D )

2.) Detroit Lions, végeredmény: 2-14

Ez is meglett. A Chicago hozta a kötelező győzelmet.

3.) Tampa Bay Buccaneers, végeredmény: 3-13

Sikerült jól elcseszni a negyedik negyed végét az Atlanta ellen, így természetesen a tippelt győzelem sem jött össze. Harmadik helyen húzhatunk. Nagyon kell majd drukkolni, hogy a Rams és a Lions ne húzza be Suh-t és annak is, hogy mi őt hozzuk, hogy ha bent lesz, nem egy qva irányítót... :)

4.) Washington Redskins, végeredmény: 4-12

No, ez itt már meglepi. A Kansast vártam még ugye 3-13-as mutatóval harmadiknak. De a mi elmaradt győzelmünk, az ő meglepetés győzelmük és a Skins boritékolható pofonja rögtön átvariálta a dolgokat. Mi lettünk a dobogósok, a Skins a negyedik a Chiefs felrakétázott az ötödik helyre. A Redskins esetén azért illik leszögezni, hogy az előző off-season szinte legnagyobb híre volt, hogy leigazolták Haynesworth-t potom 100milláért a Titanstől. 

5.) Kansas City Chiefs, végeredmény: 4-12 

No én számolgattam itt vadul mindenféle mutató alapján, hogy jön ki a sorrend itt hátul, persze tök máshogy. A lényeg, hogy a Chiefs az ötödik draftoló lesz majd. Elmondhatatlanul jó dolga van a Denvernek és a Chargersnek (érdekes módon mind2 csapat szimpatikus). A Chiefs és a Raiders évek óta pofozózsák szerepkörben tetszeleg ebben a csoportban. A Denvernek és a Chargersnek csak egymással kell leboltolnia az első két helyet ebben a divízióban. Várhatóan jövőre is ez lesz a képlet.

6.) Seattle Seahawks, végeredmény: 5-11

Na itt jön képbe a variálás. Nálam a végén Raiders-Browns-Seahawks eredmény jött ki, az egymás elleni győzelem, div-en belüli győzelem stb mutatók alapján. Na de mind1.

A várakozáson aluli szezon után várhatóak átalakítások staff és játékos fronton is.

7. Oakland Raiders, végeredmény: 5-11

Szerintem a szezon közepétől már Geri is csak azt várja, hogy a tulaj Al Davis megint milyen eszelős húzást fog produkálni a drafton. Ide is nagy összegben mernék fogadni, hogy nem ésszerű lesz majd. :(

8. Cleveland Browns, végeredmény: 5-11

Az elején én úgy gondoltam, hogy a Browns is 1-15ös mérleggel zár majd. De a végére nagyon ráncba szedték magukat, négy győzelem és így lett szép mérleg. A szezon végén Mangini fölé kinevezték a klasszisokkal jobb edzői kvalitásokkal bíró Holmgrent. Nézzük mi történik majd itt.

No kérem. Ezzel le is zárult a draft első húzási jogáért zajlott küzdelem. Mivel a tampa is masszívan "érdekelt" volt benne, így ezzel bátorkodtam foglalkozni és nem a playoffért zajló küzdelmekkel. De a héten még írok arról is, hogy kik kerültek be, ki kivel játszik majd és lehet tippelni a végső győztesre. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr781644617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saku 2010.01.16. 22:40:10

hehe, ezek jók voltak. most jutottam el az elolvasásig!

a Raiders meg azért izgi, mert azt várod, hogy a sok hülyeségből mikor áll össze valami...lehet, hogy Davis bácsi csak annyira nagy koponya, hogy mi nem is értjük! :D:D:D:D
süti beállítások módosítása