Nyugodj Békében!

2010.01.18. 11:44

 Sajnos egy szomorú hírrel kell frissítenem a blogot. Tegnap reggel elhunyt egy korábbi Tampa játékos, egyik kedvencem, Gaines Adams. Defensive endet játszott (akárcsak én, példaképként is tekintettem rá). Nagy tehetségnek gondoltam a jó kezdése majd az azt követő visszaesése ellenére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Clemson University-n végzett. Ezt követően draftoltuk 2007-ben (a képen). Az első húzásunk volt, az összesített mezőnyt nézve a negyedik a drafton (ez is jelezte a potenciálját, na meg akkor sem zártunk túl jó évet).

Rögtön a rookie évében 6 sack-kel első lett az újoncok között. A Giants elleni playoff meccsen 5 tkl és 1 sack került a neve mellé. Ergo nem volt túl megilletődve, ha Eli Manninget kellett kergetnie első playoff meccsén. 

A teljesítménye sajnos visszaesett. Most októberben tradeltük el Chicagoba.

Az előzetes jelentések alapján a megnagyobbodott szíve miatt hunyt el, pontos részletek majd később.

Szülővárosában, Greenwoodban hunyt el.

 

Nyugodj békében! :( 

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr441681604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása