Mock draft - Buccaneers v02

2014.04.12. 21:52

26 nap van hátra és elindul az óra New Yorkban. Elkezdődik az offseason nagy showja, a fiatal tehetséges kiválasztása. Az álom valóra válása.

Az első mock draftom egy trade opcióval készült. A mostani kettes verzióban trade nélkül veszem górcső alá a lehetőségeket. 

Nézzük a sorrendet:

No7. Tampa Bay Buccaneers - Mike Evans WR (Texas A&M)

A képlet egyszerű, kell egy elkapó Mike Williams balhéi után. Sokaknál Sammy Watkins ez az elkapó, de ő már lehet hogy nem lesz elérhető, de ha igen akkor is inkább Evansre mennék rá. Van egy VJax a keretben akinek élmény nézni a játékát nem mellesleg a hátán cipeli a csapatot. Vincent Jackson 6'5 magas és 230 font. Nagy, fizikális elkapó aki igazi mélységi veszélyt is jelent. Evans a tökéletes leképzése lenne a másik oldalon. Szintén 6'5 magas és 231 font, hatalmas karokkal. A Texas A&M nagyon komoly nevekkel jön a draftra. Hiszen Johnny Football nálunk is járt a One Buc Place-en. De ha az Ő videóit nézzük akkor inkább az a szembe tűnő, hogy a Johnny által nem túl jól megdobott labdákat is Mike lehúzza és átgázol velük a védőkön. Fizikális, erős játékos, elnyomja az alacsony defensive back játékosokat. A védők és védő koordinátorok rémálma lenne egy VJax - Evans duó. Az elkapásai mellett pedig remekül blokkol. Ha futás van akkor sem ácsorog tétlenül. NFL kezdő szintű játékos. Ő kell nekünk!

... második kör ...

Alapvetően bennem van a para, hogy nehogy QB-t húzzunk az első körben, de még csak a másodikban se. Nagyobb lyukak vannak itt. Minden franchise-nak lehetősége van leendő draft játékosokat elhívni magukhoz, egy kis ismerkedésre, elbeszélgetésre. Hivatalosan edzést nem végezhetnek. Ami a parámat adja, hogy számtalan QB jött már hozzánk, Bridgewater, Derek Carr, Manziel, Garoppolo, 

no38. Tampa Bay Buccaneers - Xavier Su'A-Filo G / UCLA

Carl Nicks mellett nincs kezdő kaliber guard a csapatban, a fal többi része nagyjából megvan, egy hatalmas átalakítást követően. Az idei draft inkább tackle-ben erős, de a csapatok szükségletei alapján elcsíphetjük az egyik, ha nem a legjobb guardot. Xavier egy nagyon kiegyensúlyozott játékos, erős, így fel tudja venni a harcot a védőfalemberekkel és gyors, atletikus amivel fel tud lépni a második sorba és blokkolni a linebackereket. 

... harmadik kör ... 

Tovább kell erősíteni a támadó szekciót. Ott kezdő kaliberben vannak problémák.

no69. Tampa Bay Buccaneers - Troy Niklas TE / Notre Dame

Kell egy nagyon jó Tight End. Wright és Myers jó elkapó tight endek, de egyikük sem tud jól blokkolni. Személy szerint Jace Amarot draftolnám, de Ő már nem lesz itt elérhető. Troy hatalmas játékos. 6'6 magas és 270 font. Nagyon erős felépítésű és mellette hatalmas területet le tud fedni a karjaival. A két nagy elkapó mellé kelleni fog Ő is, hogy nagy, könnyen megdobható célpontjai legyenek a McCown & Glennon duónak, akárki is kezdjen majd.

Ha Amaro még elérhető lenne, akkor Őt kellene vinni. :)

 

... ötödik kör ...

Mivel a negyedik körben nem vagyunk érdekeltek, így hátsó körös draft cetlikkel immáron a védelmet fogja Smith és csapat erősíteni. Ám az ötödik körben még bent lehet egy nagyon jó WR tehetség.

no143. Tampa Bay Buccaneers - Cody Latimer WR / Indiana

A No1 és No2 WR már megvan, de a harmadik hiányzik. Latimer ideális megoldás lehet. Erős, jó méretekkel rendelkezik (6'2 magas és 215 font). Nagyon jól szeparálódik a védőktől,biztos kezei vannak. Ex-kosaras, amit a videó végén meg is nézhetünk. Sima No3 elkapó jelölt.

 

 

... hatodik kör ...

No185. Tampa Bay Buccaneers - Shaquil Barrett OLB / Colorado State

Van mit fejleszteni, lassú első lépés, de keményen játszik, nagyon jól, biztosan szerel. A végsebessége megfelelő. Backupnak és speciális egységbe jó lehet

 

... hetedik kör...

No223. Tampa Bay Buccaneers - Ross Cockrell CB / Duke

Ideális méretű védő. Okos és jó érzékkel vadássza le a labdákat. 6'0 a magassága így magas elkapókkal szemben csak szenved. Az ideális posztja nickel backup lehet és speciális egység tag.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr956023542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása