A héten lement a Senior Bowl is, így érkezik a 2.0 mock draft. Az NFL csapatok megfigyelői és a lelkes szurkolók árgus szemekkel figyelték az NFL draftra jelentkezett játékosok edzésmunkáját. Az edzések és a meccs után néhány játékos berobbant a köztudatba, akit felkaptak a szakírók, vagy lelkesen nyilatkoztak róluk a megfigyelők vagy GM-ek.

1st Round pick #9 Noah Spence DE/OLB Eastern Kentucky

Osztottam szoroztam és arra jutottam, hogy a védelmünkben a legnagyobb gond a DE poszton van. A secondaryben ott van Verner és Banks is, akik alapvetően tehetséges, jó játékosok. Egy megfelelő sémában és edzői stábbal jók lehetnek. Így az első körös választottam Noah lett, aki az elmúlt két hetes teljesítményével már a TOP10 kapuján dörömböl. Ha ezt folytatja egy jó combine munkával, akkor én marhára örülnék ,ha őt húznánk be a 9. cetlivel.

Az egy az egy elleni gyakorlatok során is remekelt. Az elit egyetemi OT-k ellen is remek munkát végzett, folyamatosan megverve őket. Egyes írók szerint egyenesen ő volt a legjobb a pályán. Két szerelése és egy zsákolása volt. 

Íme egy videó összeállítás a srácról, öröm nézni:

 

2nd Round pick #39 Darian Thompson FS Boise State

Mivel az első körben a védelmi falba igazolunk jelen forgatókönyv szerint, így a második körben már a secondary kerül sorra. De nem corner hanem safety poszton. Ahogy az elején kifejtettem CB poszton van miből meríteni, de a safety posztra elkélhet még az erősítés. Bár tavaly decemberben megszereztük Gerod Hollimant akit a tavalyi mock draftomban leigazoltam az ötödik körben. Végül a Steelers vitte de nyár végén ki is dobták. Tőle én sokat várok majd, ha nyáron velünk tud készülni és fejlődni, de mivel inkább project mint azonnali kezdő így Darian remek választás a második kör elején.

A 6'1" magas és 205 fontos (prototípus felépítése van) Darian igazi ball hawk, 19 interceptiont szerzett, ami a Boise State iskola rekordja lett. 

A Senior Bowl-on is nagyon jó munkát végzett. 5 szerelés, 2 passz blokkolás amiből egy majdnem interception lett. 

Az idei draft class egyik legjobb safety játékosa. 

 

3rd Round pick #74 Tajae Sharpe WR Massachusetts

A harmadik körben a helyzet változatlan. Ami a jó hír, nagyon úgy fest (Licht nyilatkozatai alapján) hogy Vincent Jackson marad 2016-ban is. Ettől függetlenül kell még egy playmaker elkapó, akire bíztató jövőt lehet építeni.

A héten kinevezésre került az új OC Tampában, aki nem mellesleg a WR edzői posztot is ellátja majd. Todd Monken kezei között kíváncsi leszek mire jutna.

4th Round pick #109 Victor Ochi DE Stony Brook 

Licht és csapata nagyon jó szemmel figyeli a kis iskolák jelöltjeit, akik aztán jó munkát végeznek a draft előtti felkészülési időszakban is. Lásd tavaly Ali Marpet, aki idén a kezdő RG volt a csapatban. Ezen kis iskolák játékosairól még egy normális highlight videót sem lehet találni :) A Stony Brook iskola még sosem adott játékost az NFL draftnak.  

Ochi remek munkát végzett az East & West Shrine meccsen ahol egy sack-et jegyzett. Nagyon jó az első lépéses gyorsasága, és remekül szerel.

6'1" magas és 240 font, nem a legideálisabb egy DE jelöltnek. Amit múlt héten Spence-re írtam, az Victorra is igaz, Jay Hayes kezei alatt 2-3 éven belül megfelelő játékossá érhet.

A draft többi posztján a helyzet változatlan. 

5th Round pick #148 Graham Glasgow C/G Michigan

6th Round pick #186 Javon Hargrave DL South Carolina State

7th Round pick #230 Brian Poole CB Florida

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr988340732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása