Mai nappal kezdődik Indianapolisban a draft előtti utolsó nagy rookie esemény a Combine. Az NFL-be vágyó ifjak egy komplex felmérőn fognak részt venni, lesz itt minden mi szem-szájnak ingere: sprint, atlétikai felmérők, pozíciós felmérők, valamint a csapatoknak lehetőségük lesz leülni a kiszemelt játékosokkal beszélgetni.

A Combine során mindig vannak akik a képzeletbeli draft board-okon nagyokat emelkednek egy-egy jó teljesítménnyel s persze vannak akik csalódást keltenek. Egy szó mint száz, a Combine után érkezik majd egy v.3.0-ás mock draft...

... de addig is: A hosszú bevezető után kicsit megalapozom a dolgokat az idei GM "elemzésemhez". 

A metódus a tavalyi mintájára lesz:

    • előzetes összefoglaló a fizetési sapka helyzetről, az esetlegesen kirúgásra szánt játékosokról.
    • támadó oldali összefoglaló
    • védő oldali összefoglaló

 A spotrac információi alapján a Tampa idén 46-48 millió dollárból tud majd gazdálkodni, ez egy nagyon szép summa, nem a legtöbb a ligában, de benne van a TOP5-ben.

Kik lehetnek azok a potenciális játékosok akiktől megszabadulunk a magas fizetésük miatt?

Bruce Carter:

Tavaly kezdőnek igazoltuk, csak közben drafton érkezett Kwon Alexander, aki újoncként ki is szorította Cartert a kezdőből. 2016-ban 4 250 000 dollárt vinne a sapkából, ami egy cserének azért sok lenne... 

George Johnson:

Szintén tavaly érkezett egy trade keretein belül Detroitból. Abszolút nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nagyon masszívan 0 azaz nulla sacket tudott bemutatni. Tagja a Lovie's Busts csapatának, jövőre pedig 2 millió dollárt kapna, így csak azt tudom mondani, hogy: szevasz!!

Ez további 6 millió dollárt jelentene, amiből már majdnem megvan Doug Martin fizetése... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr548414416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása